ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ προς όσες ΚοινΣΕπ συμμετάσχουν στην Σχεδιαζόμενη Ομοσπονδία

Με την ευκαιρία των 2 εκθέσεων που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα από τις 07/11 – 16/11 θα θέλαμε να ενημερώσουμε όσες ΚοινΣΕπ μας έχουν στείλει πρακτικό για την συμμετοχή τους ως ιδρυτικά μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας τα παρακάτω

Καθ’ολη την Διάρκεια της πρώτης έκθεσης από 7-11/11/2018 εκπρόσωπος της Ενημερωτικής μας Πύλης θα βρίσκεται στο περίπτερο της ΚοινΣΕπ Φοίνικας Φροντίδα Καρκινοπαθών έχοντας μαζί του το Καταστατικό της υπό Σύστασης Ομοσπονδίας για να υπογραφεί.

Για αυτό σας καλούμε να έχετε μαζί σας την σφραγίδα για την υπογραφή και το σφράγισμα του καταστατικού.


Θα ήθελες να γίνεις μέλος στην μεγαλύτερη Ένωση Φορέων ΚΑλΟ στην Ελλάδα;

Άνω των 200 Κοιν.Σ.Επ. από όλη την Ελλάδα έχουν δώσει το παρών για αυτό το σημαντικό εγχείρημα.  Μπορούν τώρα όσες Κοινωνικές Συνεταιριστικές επιχειρήσεις επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη.


Επίσης με χαρά θα δεχθούμε όσες άλλες ΚοινΣΕπ θέλουν αυτές τις ημέρες να μας παραδώσουν το πρακτικό τους {download} για συμμετοχή στην υπό σύσταση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και να υπογράψουν την ίδια στιγμή το καταστατικό.

Τώρα όσον αφορά την δεύτερη έκθεση θα περάσει εκπρόσωπος της ενημερωτικής μας Πύλης από το περίπτερο σας για την υπογραφή του καταστατικού.

Θα χαρούμε να σας δούμε να μιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και προβληματισμούς για θέματα που μας αφορούν

Για κάθε ενημέρωση η επικοινωνία στην διάθεση σας η φόρμα και τα τηλέφωνα μας στην συνέχεια αυτού του όρθρου

wind – 69310.25400
vodafone – 69566.95666