Συσπείρωση στην Β.Ελλάδα

Είναι πλέον καιρός να βρεθούμε και να τα πούμε στην Βόρεια Ελλάδα να γνωριστούμε να ανταλλάξουμε γνώσεις και απόψεις και να συσπειρωθούμε για να αντιμετωπίσουμε το αύριο με αισιοδοξία

thessaloniki-social-enterprises

Έτσι λοιπόν στις 15 και στις 16 Οκτωβρίου η ενημερωτική πύλη KoinSEp.Org με την βοήθεια της ΚοινΣΕπ Άριστον και την συμπαράσταση των ΚοινΣΕπ


Θα ήθελες να γίνεις μέλος στην μεγαλύτερη Ένωση Φορέων ΚΑλΟ στην Ελλάδα;

Άνω των 180 Κοιν.Σ.Επ. από όλη την Ελλάδα έχουν δώσει το παρών για αυτό το σημαντικό εγχείρημα.  Μπορούν τώρα όσες Κοινωνικές Συνεταιριστικές επιχειρήσεις επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη.


• Φιλάδελφος Δράμας,
• Αειφόρος Ανάπτυξη Ευ-ζην Θεσσαλονίκης
• Οίκαδε Θεσσαλονίκης

βρισκόμαστε στον χώρο της ΚοινΣΕπ Άριστον GRAN coffee & more που βρίσκεται Μάρκου Μπότσαρη 110 και γωνία Παπαναστασίου στην Κάτω Τούμπα.

Ήδη τουλάχιστον 15 ΚοινΣΕπ από την Βόρεια Ελλάδα συμμετάσχουν στην δημιουργία της Ομοσπονδίας

Εκεί θα είμαστε από τις 17:00 – 22:00 στις 15/10 και το πρωί της επόμενης ημέρας 16/10 από τις 10:00 – 14:00

Θα ξεκινήσουμε την δημιουργία πυρήνα Βορείου Ελλάδας συνδεδεμένο με την πανελλήνια ομοσπονδία των ΚοινΣΕπ και θα μιλήσουμε για χρηματοδοτικά και φορολογικά θέματα, σχεδιασμό κοινών δράσεων και ότι άλλο μας απασχολεί.

Εδώ να ενημερώσουμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην πανελλήνια ομοσπονδία θα πρέπει να μας ζητήσουν και να λάβουν το καταστατικό και υπόδειγμα εξουσιοδότησης της γενικής συνέλευσης για συμμέτοχη στην ομοσπονδία μαζί με αντίγραφο του καταστατικού για ανάγνωση και ενημέρωση.

Εάν θέλετε και η δική σας ΚοινΣΕπ να είναι στους υποστηρικτές της διοργάνωσης αυτής και να ενθαρρύνει με αυτή την κίνηση την συσπείρωση ενάντια στα προβλήματα μπορεί να το δηλώσει με μια αποστολή μηνύματος στο info@koinsep.org και θα αναρτηθεί άμεσα η δήλωση αυτή.

Η συνάντηση είναι ανοικτή τόσο για μέλη ΚοινΣΕπ όσο και σε όλους όσους θέλουν να ενημερωθούν για την κοινωνική οικονομία και τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις