Πρώτη Πανελλαδική συνάντηση ΚοινΣΕπ για τα Προβλήματα το Παρόν και το Μέλλον της Κοινωνικής Οικονομίας

Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας σας προσκαλεί στην πρώτη διαδικτυακή ανοικτή συνάντηση γνωριμίας και καταγραφής των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ΚοινΣΕπ και την Προοπτική τους στην Επανεκκίνηση της Οικονομίας στην Μετά κορωνοϊό εποχή.

Θέματα που θα τεθούν από τους Διοργανωτές είναι η μέχρι τώρα πορεία των ΚοινΣΕπ οι προοπτικές τους, οι αναμενόμενες χρηματοδοτήσεις, θέματα δυσλειτουργίας των εμπλεκομένων φορέων και δημοσίων υπηρεσιών, η αντιμετώπιση από τις Τράπεζες και γενικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΚοινΣΕπ με κάθε εμπλεκόμενο φορέα κατά την άσκηση της δραστηριότητας τους.


Θα ήθελες να γίνεις μέλος στην μεγαλύτερη Ένωση Φορέων ΚΑλΟ στην Ελλάδα;

Άνω των 200 Κοιν.Σ.Επ. από όλη την Ελλάδα έχουν δώσει το παρών για αυτό το σημαντικό εγχείρημα.  Μπορούν τώρα όσες Κοινωνικές Συνεταιριστικές επιχειρήσεις επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη.


Φυσικά θα μπορεί κάθε φορέας να εκφράσει τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει για καταγραφή και προώθηση στους αρμόδιους φορείς προς επίλυση τους.

Σας καλούμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας στην φόρμα στην συνέχεια για να λάβετε την πρόσκληση και αν θέλετε μπορείτε να μας επισυνάψετε τους δικούς σας προβληματισμούς που θα μπορούν να τεθούν δημόσια στην συζήτηση η να μας αναφέρετε άλλο θέμα που θα θέλατε ίσως να τεθεί προς συζήτηση.

Την Εκδήλωση Διοργανώνουν οι παρακάτω Φορείς και οι Εκπρόσωποι τους

  • {Κοινωνική Επιχειρηματικότητα & Υποστήριξη ΚοινΣΕπ} Φίσκιλης Άγγελος
  • {Orbis Anima ΚοινΣΕπ} Ηλιοπούλου Ευαγγελία
  • {Line Care ΚοινΣΕπ} Νικολάου Γεώργιος
  • {Θεϊκή Αμβροσία ΚοινΣΕπ} Ιωαννίδης Βασίλης
  • {Δράση Νίκαιας ΚοινΣΕπ} Γουνάκης Ευστάθιος
  • {Δρω24 ΚοινΣΕπ} Μάκης Μοσχοβούδης
πείτε μας μερικά λόγια για τον φορέα σας η καταθέστε ερωτήματα προς συζήτηση